Bra dag!

Idag har jag varit på stan hela dagen. Köpte ett par termobyxkor och en tröja till mig. Till Alva blev det ett par vantar som hon kan ha till våren och en sopkvast och skyffel till. Hon älskar nämligen att sopa med våran sopkvast. Men jag tror att hon gillar våran mer än den hon fick idag. Men hon kanske tycker om sin tids nog :)

Träffade även Louise, en kompis till henne o hennes barn. Vi tog en lunch på Hälls på Stallbacken. Bakad potatis med kycklinröra blev det för min del!

Lite senare träffade vi min kompis Jenny. Då blev det en fika medan hon tog en lunch:)

Nu sover Alva efter en massa bus nu ikväll. Nu ska jag slappa vid tv:n.

Hörs!


Egentid

Slutade vid 8:30 i morse. Skönt! Liam lämnade Alva på dagis imorse, tänkte att hon skulle få vara där hela dagen idag. Hon tycker ju att det är så kul, o sen är hon ledig från dagis i två dagar. O Jag får lite egentid idag!

Jag tänkte att jag skulle gå på stan o förhoppnigsvis shoppa ngt:) Skulle behöva ett par termobyxor, tänkta passa på att köpa nu när det är rea på dom. SÅ har man ett par bra till nästa vinter.

Hörs ikväll!

Jobba hela helgen

Jaha, då ver det jobb helg igen:( Jobbar verkligen heela helgen. Idag 14-22, imorgon 8-14:30 o söndag 14+ natt o går av måndag morgon:(
Har kommit in i en depp period. Vill inte jobba, vill inte umgås med nån. Bara vara själv själv själv...Hoppas det går över snart!
Tror jag behöver en liten minisemester med vänner o bara vara :)

Har alldeles för måna negativa tankar just nu...

Hörs!

Lediga

Idag har jag och Alva varit lediga från jobb och dagis. Så vi passade på att hälsa på hennes mormor o morfar. Hon blev så glad när vi kom dit:) Hon älskar verkligen sin mormor o morfar! Så härligt att se!
Vi lyssnade på musik och busade!

Jag önskar att vi hade tid till att träffa dom oftare. Jag har blivit så mammig o pappig sen Alva föddes. Önskar att jag kunde ha en hel dag själv med dom :P Men i sommar kommer vi nog umgås en hel del! Jag kommer ju ha semester i 4-5 veckor o då är ju Alva ledig från dagis så då ska vi nog vi nog vara i deras kolonilott en hel del:)

Här kommer en bild. Inte från idag då kameran glömdes hemma

Bättre idag

Idag mår jag bättre. Sov som en prinsessa på jobbet i natt, det är nog därför jag mår så bra idag :)
Igår frös jag som skjutton o hade ont i hela kroppen. Var blek i ansiktet också. Mina arbetskamrater tyckte att jag skulle gå hem, men jag visste ju att jag skulle få mer sömn på jobbet än här hemma! O jag sov hela natten. Alva hade tydligen bökat en hel del är hemma.
Men usch vad jag frös. Jag sov i min polotröja, tacke o filt. O ändå tyckte jag att det var kallt.
Har fortfarande ingen vidare matlust, men tror att den är på väg tillbaks:)


Magsjuk?

Idag mår jag lite sisådär...Ont i magen o känner mig matt:( Kan det vara magsjuka på G? Jag hoppas inte det. Jag ska snart iväg till jobbet, börjar 13 idag o slutar inte fören 14:30 imorgon!! Över ett dygn alltstå! Känner att jag inte riktigt kommer orka det...Men förhoppningsvis mår jag bättre om ett par timmar o hoppas natten blie lugn så att jag får sova. Då ska det nog gå!

Innan Alva skulle till dagis idag så var vi ute o lekte en stund. Det tyckte hon var skoj! Blev även jätte glad när vi kom till dagis. Skönt att hon trivs så bra!

Nu ska jag vila lite innan jag ska bege mig till jobbet.

Ha det!

Min fina dotter


Det här med att blogga

Jag vet inte hur många bloggar jag har startat som jag sen lagt ner nästan på en gång! Men den här bloggen hade jag tänkt att ha kvar även fast jag kanske inte kommer skriva så ofta...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0